Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info

CONCEPT

INTRO

INTRO

MINERAL is niet zomaar een trend, want trends komen en gaan.

MINERAL is een nieuw make-up concept, een nieuwe stijl, een nieuw ritueel.

 

              Stijlen en rituelen zijn van blijvende aard !

 
Mineralen zijn werkelijke juwelen binnen de make-up wereld. Ze beschermen, voeden en verwennen zelfs de meest gevoelige huidtypes. ARTDECO heeft de kracht van deze alomvattende mineralen geconcentreerd in het PURE MINERALS gamma. Een waaier van producten op basis van waardevolle mineralen en tal van tinten voor een unieke, individuele make-up. Minerale make-up is waar bijna elke vrouw naar op zoek is: snel, compatibel met de natuurlijke huid, de perfecte make-up die hun natuurlijke schoonheid accentueert.MINERALEN

MINERALEN

Mineralen en spoorelementen zijn essentieel voor het lichaam, en zeker voor de huid, ons grootste orgaan met het meest intense metabolisme. Onze epidermis hernieuwt zich om de 28 dagen en verdedigt zich dagelijks tegen veel schadelijke milieu invloeden. Mineralen, zowel intern als extern gebruik ervan, verbeteren het metabolisme en het immuunsysteem van de huid.

 

Reeds eeuwen lang maken we gebruik van de voedende kracht van mineralen bvb tijdens een "lake spa", aan de hand van helende aarde, algenmaskers en thalasso crèmes en lotions. Deze helpen bij het behandelen van tal van dermale problemen en irritaties, en brengen de huid opnieuw tot haar natuurlijke balans.

 
Alles op aarde vindt zijn oorsprong in het water, 350 miljoen jaren geleden. Dat is ook wat we nu nog steeds in ons bloed kunnen waarnemen: de samenstelling en hoeveelheid van mineralen in zeewater zijn zeer gelijkaardig aan die in ons bloedplasma. Net daardoor kunnen mineralen zo gemakkelijk opgenomen worden door de huid en hebben ze ook zulke positieve invloed op de huid.

  

 

  NATRIUM  Bindt vocht in de huid.
  MAGNESIUM  Stimuleert het huidmetabolisme en verbetert de huidstructuur.
  CALCIUM  Kalmeert en brengt balans.
  ZINK  Houdt het immuunsysteem intact en helpt de huid zuiveren.
  KALIUM  Reguleert het waterpeil in de huid en werkt ontstekingswerend.

 

 TECHNOLOGIE

TECHNOLOGIE

Nieuwe technologische ontwikkelingen laten toe om mineralen als micro-gezeefde pigmenten in minerale make-up te verwerken. Deze vernieuwende aanpak binnen de cosmetica werd enkele jaren gelden voor het eerst in de USA toegepast en groeide vrij snel door tot een nieuwe cultuur. Tegenwoordig is het merendeel van de sterren en beroemdheden wereldwijd compleet in de ban van minerale make-up en gebruiken ze de produkten met volle passie.

 

De poeder consistentie van een minerale foundation is duidelijk zeer verschillend in vergelijking met die van de klassieke produkten. Het is de meest natuurlijke en meest pure make-up die op de markt is. Alle producten van de PURE MINERALS collectie bevatten een eersteklas, puur "mineral complex" op basis van zink, magnesium, kalium en natrium.
WAAROM "PURE MINERALS" ?

WAAROM

»

De Artdeco PURE MINERALS make-up verzekert een fantastische dekkingsgraad en een stralend, natuurlijk ogende finish - zonder het gevoel te hebben een masker te dragen.
     

»

De produkten bevatten geen talc, was of oliën, waardoor ze zeer goed getolereerd worden door elk type huid.
      

»

Rimpels en de meer open poriën worden zichtbaar geminimaliseerd dankzij de lichtreflecterende mineralen, zonder toegevoegde bestanddelen die als vulling dienen.
     

»

De produkten bevatten geen artificiële pigmenten. Als pigment wordt ijzeroxide gebruikt, in de meest kwalitatief heldere vorm.
     

»

PURE MINERALS zijn ideaal tijdens de zomer en om te sporten doordat ze water- en zweetafstotend werken. Bovendien laten ze de huid ook ademen door hun niet-comedogenische eigenschap (ze verstoppen de poriën niet).
     

»

Mineralen stimuleren alle celfuncties en het immuunsysteem van de huid, waardoor de huid sterker wordt en meer bestand wordt tegen elke vorm van ontsteking.
     

»

Alle tinten kunnen makkelijk met elkaar gemengd worden. Bovendien kunnen de PURE MINERALS produkten ook met verzorgende crèmes/emulsies gemengd worden om een licht getinte dagverzorging of een verzorgende crèmeuze mineral foundation te creëren.
     

»

Perfecte duurzaamheid. U kan vertrouwen op de PURE MINERALS.


MINERAL LAB CONCEPT

MINERAL LAB CONCEPT

 

  »  NIET COMEDOGEEN (verstopt de poriën niet)

 

  »  PUUR, ZUIVER 

 

  »  NATUURLIJK

 

  »  ZONDER TALC, WAS, OLIËN 

 

  »  GEURVRIJ

 

  »  ONTSTEKINGSWEREND, ONTSTEKINGSREMMEND


© Artdeco Cosmetics Belux 2018 | Privacy Statement | Disclaimer | Cookie Statement | Site by Plenso | Laatst aangepast op