SCANDALOUS EYES

LASH & LINE DUO MASCARA & KAJAL

LASH & LINE DUO MASCARA & KAJAL Mascara meets kajal: de nieuwe Lash & Line Duo is een echte allrounder. De combinatie van een mascara en een bijpassende kajal zorgt ervoor dat een eenvoudige en prachtige oogmake-up bereikt kan worden. De klinisch geteste mascara heeft een indrukwekkend lange hold tot 10 uur lang. Carnaubawas biedt een ultiem volume en voedt tegelijkertijd de wimpers. De borstelharen zorgen voor een gelijkmatige kleurdekking en een optimale scheiding van de wimpers. De Lash & Line Duo is geschikt voor gevoelige ogen en contactlensdragers.
   
A2098.x 
   


SCANDALOUS LASHES MASCARA

SCANDALOUS LASHES MASCARA De Scandalous Lashes Mascara garandeert een weelderig volume, een duizelingwekkende lengte en een adembenemende krulling. De borstel en de textuur geven de wimpers een schandalig wow-effect vanaf de eerste toepassing. De diepzwarte kleur nestelt zich rond de wimpers en intensiveert uw blik. De volumegevende, verlengende en krulfixerende textuur bereikt zelfs de kortste wimpers van de wortel tot de tip. De bijzondere combinatie van wassen maakt dit product aangenaam romig, verdikt de wimperlijn en houdt het soepel. De zachte, flexibele rubberen borstel bestaat uit talrijk gebogen borstelharen die zorgen voor een perfecte hoeveelheid kleur op de
wimpers en die de wimpers tegelijk perfect scheiden.
 
A2097.1 (black)
  


BROW DUO POWDER & LINER

BROW DUO POWDER & LINER De populaire 3D wenkbrauw look kan gemakkelijk gerealiseerd worden in slechts 2 stappen met de nieuwe Brow Duo Powder & Liner. Het biedt alles wat nodig is voor een perfecte wenkbrauw styling. Met de inschuifbare liner kunnen wenkbrauwen eenvoudig en snel getekend worden. Het wenkbrauwpoeder bevat een geïntegreerde sponsapplicator om de wenkbrauwen optisch dikker te maken en een natuurlijke afwerking te realiseren. Het resultaat zijn perfect gedefinieerde, discreet gekleurde wenkbrauwen. De Brow Duo Powder & Liner met Vitamine E is vrij van parabenen en parfum en is wrijf- en waterresistent.
 
A283.xx
 


GEL CREAM FOR BROWS LONG-WEAR

GEL CREAM FOR BROWS LONG-WEAR De gekleurde Gel Cream for Brows Long-Wear versterkt de natuurlijke wenkbrauwvorm. Lichte punten kunnen optisch verborgen worden. Eenmaal droog is het product wrijf- en waterresistent. De kleurintensiteit is afhankelijk van de aangebrachte hoeveelheid. De fixerende wenkbrauwgel kan ook als een gekleurde eyeliner gebruikt worden.

A285.xx
 


PERFECT BROWS TWEEZERS

PERFECT BROWS TWEEZERS De Perfect Brows Tweezers is een onmisbaar accessoire voor de vormgeving en definiëring van de wenkbrauwen. De kegelvormige uiteinden garanderen dat zelfs de fijnste haartjes gemakkelijk verwijderd kunnen worden. Het pincet is gemaakt van 100% hoogwaardig roestvrij staal.

A28210


2-IN-1 BROW PERFECTOR

2-IN-1 BROW PERFECTOR Code: A60481


© Plenso 2007-2008 | Artdeco Cosmetics Belux | Disclaimer | Laatst aangepast op |