Eyebrows

EYEBROW PENCIL

EYEBROW PENCIL Om de perfecte oog make-up compleet te maken. Langdurig resultaat en vlekt niet.
Aangename textuur, niet te hard, niet te zacht. Overteken zachtjes de wenkbrauwen.

A280.x / tester A8280.x


EYEBROW DESIGNER

EYEBROW DESIGNER De borstel is ideaal om de kleur van het potlood mee open te schaduwen:
precies dat tikkeltje meer voor uw perfecte make-up...

A281.x / tester A8281.x


EYEBROW FILLER

EYEBROW FILLER Perfecte styling en fixatie van de wenkbrauwen. Speciale vezeltjes vullen de plaatstjes waar minder haartjes staan, zodat de wenkbrauwen er voller uitzien. Makkelijk om te doseren. Parfumvrij.

A2810.x / tester A82810.x


EYEBROW POWDER

EYEBROW POWDER Egaliseert en geeft de wenkbrauwen vorm. Accentueert de gelaatscontouren.
Past in de Magnetic Beauty Boxes.

A282.x / tester A8282.x


LONG LASTING BROW LINER

LONG LASTING BROW LINER Vloeibare wenkbrauwpen.
Schuine viltpunt. Individuele look - subtiel tot extravagant.
Platte kant: precieze wenkbrauw contouring.
Brede kant: expressieve wenkbrauwen.
Wrijfbestendig na drogen. Lange hold. Vrij van parabenen.

A28110.x / tester A828110.x


EYE BROW STENCILS

EYE BROW STENCILS Het ideale accessoire om vorm te geven, zijn de Eye Brow Stencils met bijbehorend penseeltje. De flexibele, ergonomische wenkbrauwsjablonen zijn beschikbaar in 5 vormen: "thin" - "natural" - "classic" - "glamorous" - "thick". Voor elk gezicht en elke gelegenheid een nieuwe look. Snelle en eenvoudige toepassing.
 
A28202
 


PERFECT BROWS TWEEZERS

PERFECT BROWS TWEEZERS De Perfect Brows Tweezers is een onmisbaar accessoire voor de vormgeving en definiëring van de wenkbrauwen. De kegelvormige uiteinden garanderen dat zelfs de fijnste haartjes gemakkelijk verwijderd kunnen worden. Het pincet is gemaakt van 100% hoogwaardig roestvrij staal.

A28210
 BROW DUO POWDER & LINER

BROW DUO POWDER & LINER De populaire 3D wenkbrauw look kan gemakkelijk gerealiseerd worden in slechts 2 stappen met de nieuwe Brow Duo Powder & Liner. Het biedt alles wat nodig is voor een perfecte wenkbrauw styling. Met de inschuifbare liner kunnen wenkbrauwen eenvoudig en snel getekend worden. Het wenkbrauwpoeder bevat een geïntegreerde sponsapplicator om de wenkbrauwen optisch dikker te maken en een natuurlijke afwerking te realiseren. Het resultaat zijn perfect gedefinieerde, discreet gekleurde wenkbrauwen. De Brow Duo Powder & Liner met Vitamine E is vrij van parabenen en parfum en is wrijf- en waterresistent.
 
A283.xx
 


GEL CREAM FOR BROWS LONG-WEAR

GEL CREAM FOR BROWS LONG-WEAR De gekleurde Gel Cream for Brows Long-Wear versterkt de natuurlijke wenkbrauwvorm. Lichte punten kunnen optisch verborgen worden. Eenmaal droog is het product wrijf- en waterresistent. De kleurintensiteit is afhankelijk van de aangebrachte hoeveelheid. De fixerende wenkbrauwgel kan ook als een gekleurde eyeliner gebruikt worden.

A285.xx
 


© Plenso 2007-2008 | Artdeco Cosmetics Belux | Disclaimer | Laatst aangepast op |