Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info

Eyebrows

EYE BROW PENCIL

EYE BROW PENCIL Om de perfecte oog make-up compleet te maken. Langdurig resultaat en vlekt niet.
Aangename textuur, niet te hard, niet te zacht. Overteken zachtjes de wenkbrauwen.

A280.x / tester A8280.x


EYE BROW DESIGNER

EYE BROW DESIGNER De borstel is ideaal om de kleur van het potlood mee open te schaduwen:
precies dat tikkeltje meer voor uw perfecte make-up...

A281.x / tester A8281.x


BROW FILLER

BROW FILLER De Brow Filler verdikt de wenkbrauwen visueel en geeft ze meer volume. Met de nieuwe, maar nauwkeurigere borstel is het geen enkel probleem om de perfecte look te creëren, zelfs op dunnere wenkbrauwen. De getinte wenkbrauwgel droogt onmiddellijk na het aanbrengen waardoor de wenkbrauwen gefixeerd worden zonder glanzend te worden. De speciale textuur bevat vezels, uiterst fijne kleine haren, die eventuele leegtes in de wenkbrauwen opvullen en meer volume geven. Zorgt voor een zeer natuurlijk resultaat. Dankzij de zachte, brede vezels van de miniborstel kan de kleur gelijkmatig aangebracht worden op alle haren. Kan ook gebruikt worden in combinatie met het
wenkbrauwpotlood of -poeder. 

A2809.x / tester A82809.x


ULTRA FINE BROW LINER

ULTRA FINE BROW LINER De Ultra Fine Brow Liner definieert wenkbrauwen en benadrukt hun natuurlijke vorm perfect. Dankzij de microfijne, inschuifbare punt kunnen de individuele wenkbrauwharen precies getekend worden. De kleuren kunnen gemengd worden met behulp van de ergonomisch gevormde borstelharen die eventuele gaten verbergt. Vitamine C en E zorgen voor extra voeding. Bijzonder duurzaam na een korte droogtijd dankzij de wrijf- en waterbestendige textuur. Dankzij de inschuifbare punt is het niet nodig om bij te scherpen. Vrij van parabenen en ingrediënten van dierlijke origine. 

A2812.x / tester A82812.x


EYE BROW POWDER

EYE BROW POWDER Egaliseert en geeft de wenkbrauwen vorm. Accentueert de gelaatscontouren.
Past in de Magnetic Beauty Boxes.

A282.x / tester A8282.x


LONG LASTING BROW LINER

LONG LASTING BROW LINER De vloeibare wenkbrauwpen met kegelvormige viltpunt zorgt voor een individuele look in een mum van tijd - van discreet tot extravagant. De wenkbrauwen kunnen precies getekend worden met behulp van de vlakke rand van de viltpunt. De brede zijde is perfect geschikt om de wenkbrauwen in te vullen. Een lichte druk tegen de huid activeert het capillair systeem dat in de viltpunt is geïntegreerd waardoor de optimale hoeveelheid kleur wordt vrijgegeven. De langdurige parabeenvrije textuur van de Long Lasting Brow Liner is wrijfbestendig eenmaal droog. 

A28110.x / tester A828110.x


EYE BROW STENCILS

EYE BROW STENCILS Het ideale accessoire om vorm te geven, zijn de Eye Brow Stencils met bijbehorend penseeltje. De flexibele, ergonomische wenkbrauwsjablonen zijn beschikbaar in 5 vormen: "thin" - "natural" - "classic" - "glamorous" - "thick". Voor elk gezicht en elke gelegenheid een nieuwe look. Snelle en eenvoudige toepassing.
 
A28202


PERFECT BROWS TWEEZERS

PERFECT BROWS TWEEZERS De Perfect Brows Tweezers is een onmisbaar accessoire voor de vormgeving en definiëring van de wenkbrauwen. De kegelvormige uiteinden garanderen dat zelfs de fijnste haartjes gemakkelijk verwijderd kunnen worden. Het pincet is gemaakt van 100% hoogwaardig roestvrij staal.

A28210


BROW DUO POWDER & LINER

BROW DUO POWDER & LINER De populaire 3D wenkbrauw look kan gemakkelijk gerealiseerd worden in slechts 2 stappen met de nieuwe Brow Duo Powder & Liner. Het biedt alles wat nodig is voor een perfecte wenkbrauw styling. Met de inschuifbare liner kunnen wenkbrauwen eenvoudig en snel getekend worden. Het wenkbrauwpoeder bevat een geïntegreerde sponsapplicator om de wenkbrauwen optisch dikker te maken en een natuurlijke afwerking te realiseren. Het resultaat zijn perfect gedefinieerde, discreet gekleurde wenkbrauwen. De Brow Duo Powder & Liner met Vitamine E is vrij van parabenen en parfum en is wrijf- en waterresistent.
 
A283.xx / tester A8283.xx


GEL CREAM FOR BROWS LONG-WEAR

GEL CREAM FOR BROWS LONG-WEAR De gekleurde Gel Cream for Brows Long-Wear versterkt de natuurlijke wenkbrauwvorm. Lichte punten kunnen optisch verborgen worden. Eenmaal droog is het product wrijf- en waterresistent. De kleurintensiteit is afhankelijk van de aangebrachte hoeveelheid. De fixerende wenkbrauwgel kan ook als een gekleurde eyeliner gebruikt worden.

A285.xx / tester A8285.xx


© Artdeco Cosmetics Belux 2018 | Privacy Statement | Disclaimer | Cookie Statement | Site by Plenso | Laatst aangepast op