Nail Lacquer

CERAMIC NAIL LACQUER

CERAMIC NAIL LACQUER Winnaar van de Joy Trend Award 2010
Gepatenteerde, revolutionaire formule! Keramische nano-deeltjes in combinatie met een gepatenteerde placticizer en polymeer geven deze nagellak: optimale consistentie, perfecte dekking, duurzaamheid, hoge kleurglans en krasbestendigheid. De innovatieve borstel gemaakt uit nylon haartjes zorgt voor een egale kleurverspreiding en een makkelijke toepassing. Bevat geen formaldehyde. Verkrijgbaar in een ruime kleurenwaaier.

A11.xx(x) (6 ml)


MAGNETIC NAIL LACQUER

MAGNETIC NAIL LACQUER Nagellak met nail-art effect. De revolutionaire textuur van de nagellak bevat kleine metallic pareldeeltjes. Wanneer de magneet boven de nagel wordt gehouden, wordt de speciale parel bewogen door middel van magnetische velden in de richting van het patroon dat "verborgen" is binnen de magneet en genereert een fascinerend effect op de nagel. De nagels zien er professioneel verzorgd uit, waardoor ze een eye-catcher zijn op elke gelegenheid. Verkrijgbaar in 8 fascinerende kleuren.

A110.x (9 ml)


MAGNET FOR MAGNETIC NAIL LACQUER

MAGNET FOR MAGNETIC NAIL LACQUER Vier magneten met verschillend design creëren prachtige effecten op de nagels. Hou de magneet in de juiste positie (lange zijde uitgelijnd met de lengte van de nagel) gedurende 5 seconden. Het resultaat is verbluffend.

A1100x / tester A81100x


ART COUTURE NAIL LACQUER

ART COUTURE NAIL LACQUER De high-tech Art Couture Nail Lacquer geeft een langdurige en stralende glans dankzij de gepatenteerde ingrediënten. Het hoog pigmentgehalte zorgt voor rijke kleuren met een hoge opaciteit. De borstel is gemaakt van hoogwaardige Tynex vezel. De lengte, breedte en ronding ervan garanderen een hoge precisie en feilloos gelakte nagels. Voedende ingrediënten zoals Aminopeptiden, Panthenol, Vitamine A, C en E en Phycocorail, een vochtinbrengd algenextract, verbeteren daarenboven de nagelstructuur.

A111.xxx (10 ml)2STEP GEL LACQUER

2STEP GEL LACQUER De 2Step Gel Lacquer Color Base biedt een intensieve kleur die samen met de 2Step Gel Lacquer Stay & Shine Top Coat resulteert in de perfecte, duurzame combinatie. De Color Base is vekrijgbaar in maar liefst 24 KLEUREN. De Top Coat sluit de nagellak af en creëert een ultralangdurig resultaat. De uiterst fijne pigmenten van de innovatieve textuur zorgen voor een
homogeen oppervlak, waardoor de lichtreflectie verbeterd wordt.


STEP 1:     Breng de 2Step Gel Lacquer Color Base in 2 dunne lagen aan. Laat voldoende drogen!
STEP 2:     Breng de 2Step Gel Lacquer Stay & Shine Top Coat aan en laat voldoende drogen!  

KLAAR!      Het ultra-innovatief systeem heeft geen UV- of LED-lamp nodig.


A1180.xx(x)     2Step Gel Lacquer Color Base                       
A11800            2Step Gel Lacquer Stay & Shine Top Coat
  

Download: COLORS.jpg


© Plenso 2007-2008 | Artdeco Cosmetics Belux | Disclaimer | Laatst aangepast op |