Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info

Camouflage

BODY CAMOUFLAGE

BODY CAMOUFLAGE De Body Camouflage met hoge dekking verbergt en bedekt pigmentafwijkingen, ongewenste huidverkleuringen en tatoeages. Het kan heel gemakkelijk en gelijkmatig worden aangebracht. De dekking kan variëren afhankelijk of men veel of weinig van het product aanbrengt. Eenmaal droog is de lichaamsmake-up wrijf- en waterbestendig en is het niet nodig om poeder aan te brengen. De kleuren kunnen gecombineerd worden om zo de optimale huidkleur te bereiken. 
 
A491.xx / tester A8491.xx


CAMOUFLAGE CREAM

CAMOUFLAGE CREAM De Camouflage Cream is een cover crème voor gelaat en lichaam met hoge pigmentatie en waterdicht. Bedekt onvolmaaktheden (couperose, pigmentatie, geboortevlekjes, tatoeages,...) perfect. Om roodheden zoals couperose te neutraliseren, gebruik de groene camouflage n°1. N°2, om paarse oppervlakken te camoufleren en n°8 om blauw te neutraliseren. De andere kleuren om verschillende huidtinten te nuanceren. De kleuren kunnen volgens wens vermengd worden om de natuurlijke huidkleur exact te bekomen.

A492.xx / tester A8492.xx


PERFECT STICK

PERFECT STICK

De Perfect Stick is een praktische cover stick in lipstick formaat. Voor zeer kleine, snelle correcties (van o.a. puistjes, onzuiverheden,...). De stick is antisceptisch en bevat theeboomolie. De zachte textuur voelt zeer aangenaam op de huid.

A495.x / tester A8495.xCAMOUFLAGE STICK WATERPROOF

CAMOUFLAGE STICK WATERPROOF

De Camouflage Stick Waterproof is bijzonder geschikt om kleine imperfecties te camoufleren: donkere oogcirkels, rode bloedvaatjes, pigmentatie, geboortevlekjes, littekens, ... De fijne punt laat correcties tot in het kleinste detail toe. Slijpen van de stick na gebruik werkt desinfecterend en belet het verspreiden van bacteriën.

A496.x  (1,6gr)  PERFECT TEINT CONCEALER

PERFECT TEINT CONCEALER De Perfect Teint Concealer is een lichtreflecterende cover crème in een praktische verpakking.  Verbergt schaduwen en fijne lijntjes op het gelaat, voor een fris voorkomen. Het gelaat ziet er meer egaal en stralend uit. Nestelt zich niet in fijne lijntjes en rimpeltjes. Waterafstotend, voor een duurzaam resultaat. Praktisch draaipotlood. Luchtige, aangename textuur.

A497.x  (3,5ml)  /  tester A8497.x  (3,5ml)


LONG-WEAR CONCEALER WATERPROOF

LONG-WEAR CONCEALER WATERPROOF

Camoufleer donkere kringen, lijntjes en rimpels perfect met de Long-wear Concealer Waterproof, die indruk maakt met zijn natuurlijke, langhoudende finish. Met de applicator kan u de parabeenvrije textuur zeer nauwkeurig aanbrengen en optimaal blenden met de zachte Concealer & Camouflage Brush Premium Quality.
 
A4971.xx  (7ml) / tester A84971.xxMINERAL FLUID CONCEALER

MINERAL FLUID CONCEALER Deze crème-achtige en zijdezachte vloeistof in een praktische draaiapplicator met kwastje verbergt efficiënt kleine onzuiverheden en donkere kringen. De uiterst fijne glansdeeltjes laten de huid werkelijk stralen. Toermalijn bevordert de microcirculatie van de huid en laat de huid er fris, jong en ontspannen uitzien. 

A342.xx (3,5 ml)


ANTI-AGING CONCEALER

ANTI-AGING CONCEALER

De Anti-Aging Concealer with Lifting Effect verfijnt de afwerking door de kleinste onregelmatigheden weg te toveren. Deze "toverstaf" geeft een ogenblikkelijke even tint en optische highlights met daarenboven een bewezen anti-aging effect. Een onafhankelijke test geeft volgende resultaten na een regelmatig gebruik gedurende 28 dagen bij 20 testpersonen:

                - 15% reductie van de rimpeldiepte
                - 10,1% meer stevigheid van de huid
                - 8,6% verbetering van de huidtonus
                - 37,1% verbetering van de hydratatie
  
De Anti-Aging Concealer with Lifting Effect bevat Vitamine E en is parfumvrij en parabeenvrij.
 
A498.x(x) (4 ml)MOST WANTED COLOR CORRECTING PALETTE

MOST WANTED COLOR CORRECTING PALETTE De parfumvrije Most Wanted Color Correcting Palette bestaat uit alle kleuren die nodig zijn voor een kwaliteitsvolle, professionele huidcorrectie. Het palet neutraliseert en verbergt huidonvolkomenheden en onregelmatigheden en resulteert in een egale, stralende teint. De romige textuur is zeer gemakkelijk te blenden en smelt in de huid. Arganolie voedt de huid. Dankzij het geïntegreerd penseel, kan het gemakkelijk en nauwkeurig worden aangebracht. "Green" vermindert roodheden optisch, "lavander" zorgt voor een frisse, porseleinen teint. Tekenen van vermoeidheid, zoals blauwe schaduwen onder de ogen en donkere vlekken, kunnen verminderd worden met "yellow".
"Apricot" zorgt voor een frisse uitstraling en is bijzonder geschikt om pigmentverkleuringen en donkere
kringen te verbergen en bij olijfkleurige huidtinten. 

A49023.1  


© Artdeco Cosmetics Belux 2018 | Privacy Statement | Disclaimer | Cookie Statement | Site by Plenso | Laatst aangepast op