Lip Liner

SOFT LIP LINER WATERPROOF

SOFT LIP LINER WATERPROOF De specifiek ontwikkelde formule zorgt voor een zeer langdurig resultaat. Wrijfresistent en waterproof. De aangenaam romige textuur laat een lichte en precieze applicatie toe. Zeer hoge dekkingsgraad, amper doorzichtig. Teken de lip contour en breng vervolgens een lipstick of lipgloss naar keuze aan.

A172.xx / tester A8172.xx


MINERAL LIP LINER

MINERAL LIP LINER Perfectioneer uw lipmake-up met een op de kleur afgestemde Mineral Lip Liner. Deze handige lipliner met terugdraaibare stift en geïntegreerd slijpertje beschermt en verzorgt de lippen en lipcontour met hoogwaardige mineralen.

A335.xx / tester A8335.xx


MINERAL LIP STYLER

MINERAL LIP STYLER Een egale en nauwkeurige applicatie van kleuren is mogelijk dankzij de fijne tip. De liplijn kan nauwkeurig worden geaccentueerd met de Mineral Lip Styler. Het resultaat: de duurzaamheid van uw lippenstift verhoogt en uw lippen lijken voller. Geschikt voor gevoelige lippen. De Mineral Lip Styler heeft een geïntegreerd slijpertje en de tip is volledig uitschuifbaar waardoor het perfect is voor onderweg. Hyaluronzuur hydrateert de lippen, Candelila zorgt voor een romige textuur en Mica zorgt voor glanzende lippen. Zonder parfum en zonder parabenen.

A336.xx / tester A8336.xx


© Plenso 2007-2008 | Artdeco Cosmetics Belux | Disclaimer | Laatst aangepast op |