Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info

Powder

MINERAL LOOSE POWDER

MINERAL LOOSE POWDER Mineraal los poeder die zorgt voor een gemakkelijke en perfecte toepassing. De textuur is bijzonder zacht. Bevat een multimineraal complex dat de huid voedt en beschermt. Geschikt voor alle huidtypes. Zonder parfum.

A344.x (9gr) / tester A8344.x


MINERAL COMPACT POWDER

MINERAL COMPACT POWDER

Compact poeder in hervulbare verpakking. Dit poeder bevat een waardevol multimineraal complex met verzorgende en beschermende eigenschappen. Glanzende huid wordt gematteerd en de duurzaamheid van uw make-up wordt verbeterd. Bevat Vitamine E en panthenol. Geschikt voor alle huidtypes.

A404.x (9gr) / tester A8404.x / refill A405.xHIGH DEFINITION COMPACT POWDER

HIGH DEFINITION COMPACT POWDER Microfijn poeder, totaal verschillend van de conventionele poeders die door hun grofkorrelige textuur vaak zichtbaar zijn van dichtbij. Geeft een extreem zijdezacht gevoel en vederlichte applicatie. Olie-absorberende eigenschappen mattifiëren. Lichtreflecterende pigmenten laten de huid er perfect uitzien onder elk licht. De fijn-gemicroniseerde textuur smelt op de huid en is nauwelijks merkbaar, zelfs in close-up. 

A410.x (10 gr) / tester A8410.x / refill A411.x


HIGH DEFINITION LOOSE POWDER

HIGH DEFINITION LOOSE POWDER Microfijne losse poeder. Tovert een transparante afwerking en fixeert elke foundation bijna onzichtbaar. Schaduwen, rimpels en oneffenheden worden perfect verborgen dankzij de lichtreflecterende deeltjes. Parfumvrij. 

A413.1 (8 gr) / tester A8413.1


FIXING POWDER

FIXING POWDER Maakt de camouflage en foundation volledig water- en wrijfbestendig. Ideaal voor bruidsmake-up.

A4932  (10gr)  /  tester A84932 (10gr)


SETTING POWDER COMPACT

SETTING POWDER COMPACT Fluweelzacht huidgevoel. Transparante afwerking. Fixeert make-up. Geeft de teint een mat effect. Vermindert visueel fijne rimpels en poriën. Geïntegreerd sponsje en spiegel. Vrij van olie en parabenen.

A4935    
A4936  REFILL 


MINERAL BRONZING PEARLS

MINERAL BRONZING PEARLS Unieke formule verrijkt met een mineraal complex. Nauwkeurig doseerbaar met de bijpassende borstel. Handig onderweg.

A3410.6 (10gr) / tester A83410.6


BRONZING POWDER COMPACT LONG-LASTING

BRONZING POWDER COMPACT LONG-LASTING De ultralichte en hervulbare Bronzing Powder Compact long-lasting tovert een frisse vakantielook. De fluweelzachte textuur is aangenaam om aan te brengen en kan gemakkelijk geblend worden. Voor een mooie en egale zomerteint biedt de parabeen- en parfumvrije Bronzing Powder Compact de ideale combinatie van twee warme kleuren. In overeenstemming met de zomercollectie werd het zondesign als reliëf gedrukt op het bronzing poeder.

A421.xx     Bronzing Powder Compact
A431.xx     Bronzing Powder Compact REFILL


BRONZING MAGNUM POWDER

BRONZING MAGNUM POWDER De Bronzing Magnum Powder is een lichte, transparante bronzingpoeder met een natuurlijke afwerking. Speciale ingrediënten geven het een waterbestendig effect. Het poeder droogt de huid niet uit. Het speciale driedimensionale zonnepatroon op het poeder is een streling voor het oog. Vrij van lanoline, minerale oliën en parfum. 

A43200.x (18 gr) / tester A843200.x


BRONZING GLOW POWDER

BRONZING GLOW POWDER De parelmoerpigmenten geven een prachtige subtiele glans af aan het gezicht, decolleté en schouders. Aanbrengen met een Kabuki of een Powder Brush. Praktisch spiegeldoosje in stijl "desert Marrakesh".
  
A43651.1 (9gr) / tester A8436511


BRONZING POWDER

BRONZING POWDER Het langdurige Bronzing Powder geeft de huid een natuurlijke bruine tint. Een optimaal draagcomfort is de hele dag gegarandeerd. De bronzer kan ook worden gebruikt als blusher voor een nog natuurlijkere uitstraling. Geselecteerde ingrediënten zorgen voor een gelijkmatige toepassing en voorkomen dat de kleur donkerder wordt. Het exclusieve ontwerp van de compact is bijzonder verfijnd en komt ook terug in het driedimensionale patroon van het poeder. Zonder parfum en zonder parabenen. Klinisch getest en bevat voedend Vitamine E. Huidverdraagzaamheid dermatologisch goedgekeurd. 

A43663.x / tester A843663.x


GOLDEN GLOW POWDER BRUSH

GOLDEN GLOW POWDER BRUSH Poeder en brush gecombineerd voor een zeer simpel gebruik. De microfijne textuur garandeert een egale applicatie op de huid. De gouddeeltjes geven een subtiele glans en schittering aan de huid (decolleté en lichaam).

A4332.5 (4gr)  /  tester A84332.5 (4gr)


© Artdeco Cosmetics Belux 2018 | Privacy Statement | Disclaimer | Cookie Statement | Site by Plenso | Laatst aangepast op