Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info

Eyeshadow

EYESHADOW

EYESHADOW Een zeer ruime kleurenwaaier voor elke smaak en elke gelegenheid.

Blijft perfect "kleven op de oogleden zonder rimpelvorming.
Tip: Voorafgegegaan door de Eyeshadow Base zal de eyeshadow extra glanzen en er langer vlekkeloos uitzien.

De verschillende kleuren zijn individueel beschikbaar en kunnen met gelijk welke andere
oogschaduw in een ARTDECO Beautybox gecombineerd worden, dankzij het praktische
magnetisch systeem.

A3.2xx (eyeshadow duochrome) 
A30.xx (eyeshadow pearly) 
A30.5xx (eyeshadow matt)
A30.3xx & A30.6xx (eyeshadow glamour)


ART COUTURE EYESHADOW

ART COUTURE EYESHADOW De nieuwe, limited edition Art Couture Eyeshadow is verkrijgbaar in 6 zomerse kleuren en zijn voorzien van een exclusief Jungle Fever design waardoor elke oogschaduw een collectors item is. Prachtige aardetinten zoals "earthy brown" n°12, "golden earth" n°20 en "sugar pearl" n°27 combineren perfect met een groene tint zoals "golden green" n°49. Voor gekleurde highlights kun je gaan voor een fris turquoise zoals "jungle river" n°61 of een koel blauw zoals "blue stream" n°73.

A310.xx


EYESHADOW MOONLIGHT

EYESHADOW MOONLIGHT De parfum- en lanolinevrije Eyeshadow Moonlight met astraal reliëf en delicate textuur laat de ogen baden in een zee van sprankelend sterrenlicht. Met n°03 "evening star", n°06 "violet sky", n°25 "brilliant teak" en n°35 "grey glitz" zullen de ogen schitteren alsof ze bedekt zijn met glinsterende diamanten. De ogen worden subtiel benadrukt met n°11 "baby sparks", n°16 "polar star", n°21 "glimmer of light" en n°29 "glamorous meteor". De heldere kleuren zijn ook perfect geschkt als highlighter.

A311.xx


SUNSHINE EYESHADOW

SUNSHINE EYESHADOW De aparte Sunshine Eyeshadows lijken op precieuze juweeltjes. Ze imponeren met een goede kleurafdruk en een langdurige, intensieve kleurkracht. De aangename textuur bestaat uit fijne parels en een geselecteerd pigment met een ultiem kleurresultaat. Parfum- en parabeenvrij. Dermatologisch getest. Speciaal ontwikkeld voor ARTDECO!

A312.xx


LONG-WEAR EYESHADOW

LONG-WEAR EYESHADOW Bij het toepassen van de Long-Wear Eyeshadow verandert de sterk gepigmenteerde textuur in den zijdezacht, romig poeder. De nieuwe gewichtloze formule op basis van siliconen zorgt voor een gelijkmatige en onberispelijke afwerking. De textuur blijft perfect zitten tot acht uur lang. Wanneer de oogschaduw op een vochtige huid aangebracht wordt, wordt de duurzaamheid zelfs nog verlengd. De parabenen- en parfumvrije oogschaduwen kunnen ook gebruikt worden als eyeliner en wenkbrauwpoeder. Het kleurengamma van de klinisch geteste Long-Wear Eyeshadows varieert van matte kleuren tot romige tinten met een intensieve parelmoerglans.

A313.xx(x) / tester A8313.xx(x)


MINERAL EYESHADOW

MINERAL EYESHADOW De minerale oogschaduwen zijn afzonderlijk verpakt en bestaan in losse en gebakken vorm (baked).

A345.xx Mineral Baked Eyeshadow
A346.xx Mineral Powder Eyeshadow
A4345.xx Mineral Baked Eyeshadow Tribal Sunset


© Artdeco Cosmetics Belux 2018 | Privacy Statement | Disclaimer | Cookie Statement | Site by Plenso | Laatst aangepast op