Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info

Eye liner

LASH & LINE DUO MASCARA & KAJAL

LASH & LINE DUO MASCARA & KAJAL Mascara meets kajal: de nieuwe Lash & Line Duo is een echte allrounder. De combinatie van een mascara en een bijpassende kajal zorgt ervoor dat een eenvoudige en prachtige oogmake-up bereikt kan worden. De klinisch geteste mascara heeft een indrukwekkend lange hold tot 10 uur lang. Carnaubawas biedt een ultiem volume en voedt tegelijkertijd de wimpers. De borstelharen zorgen voor een gelijkmatige kleurdekking en een optimale scheiding van de wimpers. De Lash & Line Duo is geschikt voor gevoelige ogen en contactlensdragers.
   
A2098.x 
   


KAJAL LINER

KAJAL LINER Aangenaam zacht in gebruik. Een precieze, superfijne contour is verzekerd. Ook geschikt voor de binnenste oogrand. Textuur met intense kleur en langdurig resultaat. Zonder parfum, bewaarmiddelen of kleurstoffen. Bevat natuurlijke antioxidanten. Ook geschikt voor dragers van contactlenzen. Gebruik de geschikte scherper na ieder gebruik om hygiënische redenen.

A22.xx / tester A822.xx


SOFT EYE LINER WATERPROOF

SOFT EYE LINER WATERPROOF Zeer langdurig resultaat, water-en wrijfbestendig. De aangenaam crèmeuze textuur laat een lichte en precieze applicatie toe. Kan onmiddellijk na het aanbrengen opengeschaduwd worden. Na gebruik grondig sluiten om uitdroging te voorkomen. Gebruik de passende scherper na ieder gebruik om hygiënische redenen.
Tip: om een optimale kleurtoepassing te garanderen, breng de Soft Eye Liner waterproof aan voor u de oogschaduw aanbrengt.

A221.xx / tester A8221.xx


KHOL EYE LINER LONG-LASTING

KHOL EYE LINER LONG-LASTING De Khol Eye Liner overtuigt met zijn gelijkmatige en intensieve kleurafgifte en creëert de perfecte smokey eye dankzij zijn diepzwarte pigmenten. Met zijn langdurige en waterbestendige textuur kan een uitstekende oogmake-up voor overdag of 's avonds gecreëerd worden voor een verleidelijke look. Zowel nauwkeurige lijnen als zachte en smokey lijnen kunnen getekend worden. De Kohl Eye Liner kan perfect uitgeblend worden en is na het aanbrengen wrijfbestendig. 

A223.01 / tester A8223.01


MAGIC EYE LINER

MAGIC EYE LINER De zachte crèmeuze textuur van de Magic Eye Liner verzekert al bij de eerste poging een nauwkeurige contour. De speciale textuur maakt het mogelijk om open te schaduwen dankzij de geïntegreerde applicator aan het andere uiteinde. Een paar minuten volstaan om een langdurig resultaat te verkrijgen. Gebruik de passende scherper na ieder gebruik om hygiënische redenen.

A23.xx / tester A823.xx


MINERAL EYE STYLER

MINERAL EYE STYLER De Mineral Eye Styler zorgt voor een nauwkeurige en egale toepassing van kleuren dankzij de precieze punt. Zeer langdurig resultaat. Het is vlekbestendig en geschikt voor gevoelige ogen. Zonder bewaarmiddelen, zonder parfum en zonder minerale oliën. De Mineral Eye Styler maakt het mogelik om na toepassing open te schaduwen. Het heeft een geïntegreerde scherper en de punt is volledig inschuifbaar waardoor het perfect is voor onderweg.

A336.xx / tester A8336.xx


CRYSTAL EYE LINER LONG-LASTING

CRYSTAL EYE LINER LONG-LASTING Realiseer de perfecte oogmake-up met de Crystal Eye Liner long-lasting. De delicate, zeer gepigmenteerde formule glijdt zachtjes over de huid en geeft een perfect en intens kleurresultaat. Dankzij de uitschuifbare liner kan gemakkelijk en snel uitgeblend worden. Blijft na het drogen perfect zitten tot 16u lang. Parabeenvrij, wrijf- en waterbestendig. Geschikt voor dragers van contactlenzen. 

A5631.xx / tester A85631.xx


© Artdeco Cosmetics Belux 2018 | Privacy Statement | Disclaimer | Cookie Statement | Site by Plenso | Laatst aangepast op