Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info

Eyeshadow stylo

HIGH PERFORMANCE EYESHADOW STYLO

HIGH PERFORMANCE EYESHADOW STYLO De High Performance Eyeshadow Stylo voldoet perfect aan de behoeften van verfijnde en moderne vrouwen. Deze waterproof stylo kan zowel gebruikt worden als oogschaduw, highlighter en eyeliner, en dankzij zijn waterbestendige eigenschappen garandeert het een urenlange houdbaarheid. De stylo is eenvoudig aan te brengen waardoor een perfecte "Smokey Eye" look snel en gemakkelijk kan worden gerealiseerd. De romige, zijdezachte textuur combineert kleurintensiteit met een comfortabel gevoel op de huid. Dankzij de geïntegreerde scherper en de inschuifbare punt, is de High Performance Eyeshadow Stylo het ideale product voor onderweg.
Geschikt voor gevoelige ogen en dragers van contactlenzen.
Vrij van parfum, parabenen en minerale oliën.

A267.xx / tester A8267.xx


WATERPROOF EYESHADOW STICK

WATERPROOF EYESHADOW STICK De handige Waterproof Eyeshadow Stick is de perfecte reisgezel. De kleurintensieve oogschaduwstick kan gemakkelijk aangebracht en opengeschaduwd worden op het ooglid. De romige textuur zorgt voor een discreet glinsterend effect en kan ook gebruikt worden als eyeliner en highlighter. De water- en wrijfresistente textuur heeft een lange hold die tot wel 16 uur houdt! Het innovatieve design zorgt ervoor dat de tip en de verpakking gescherpt kan worden. Geschikt voor gevoelige ogen en dragers van contactlenzen. Vrij van parabenen en parfum.  

A2680.x


© Artdeco Cosmetics Belux 2018 | Privacy Statement | Disclaimer | Cookie Statement | Site by Plenso | Laatst aangepast op