HYPNOTIC BLOSSOM

EYESHADOW & BEAUTY BOX TRIO (Limited Edition)

EYESHADOW & BEAUTY BOX TRIO (Limited Edition) Zijdezachte Eyeshadows met indrukwekkende kleurglans, lange hold en delicaat effect. Vier matte en twee paarlemoer kleuren die naar wens gecombineerd kunnen worden. A30.xx(x)
 

De magnetische Beauty Box Trio is ideaal voor het bewaren van ARTDECO oogschaduwen en blushers. Praktisch in de handtas, waar je ook gaat. A5152.16 Limited Edition "Hypnotic Blossom"
  


EYE DESIGNER REFILL & APPLICATOR (Limited Edition)

EYE DESIGNER REFILL & APPLICATOR (Limited Edition) De Eye Designer Refills zijn een duurzaam en praktisch alternatief voor de oogmake-up. Perfect geschikt voor contactlens- en/of brillendragers. A26.xx
 
Door het aandraaien van de refills neemt de Eye Designer Applicator het poederoogschaduw op en zorgt het voor een professionele toepassing. A2690.3 Limited Edition "Hypnotic Blossom"


KAJAL LINER

KAJAL LINER De parfumvrije Kajal Liner laat zich zacht en glad aanbrengen en garandeert een exacte, superfijne contour. Kan ook gebruikt worden voor de binnenkant van de ogen. A22.xx


ANGLED EYESHADOW BRUSH

ANGLED EYESHADOW BRUSH Code: A60479


COLOR & CARE MASCARA

COLOR & CARE MASCARA De Color & Care Mascara geeft een optische verlenging van de wimpers. Natuurlijke Aloë Vera-extracten, Jojoba-, Argan- en Kokosolie voeden de wimpers bij elke toepassing. Dankzij de speciale borstelkam wordt de optimale hoeveelheid product opgenomen en worden de wimpers nauwkeurig gescheiden en uitgewaaierd vanaf de wortel. De huidverdraagzaamheid van de mineraal- en parabeenvrije Color & Care Mascara is dermatologisch getest.
 
A20003 (black)
  


BLUSHER

BLUSHER De klinisch geteste Blusher laat zich zacht en teder aanbrengen. De blusher overtuigt met de geweldige hold en hoge kleurglans. A330.xx

  


MAT LIP POWDER

MAT LIP POWDER Elegante lippenpoederstift met matte afwerking. Gekleurde poederpigmenten zorgen voor een langdurige en wrijfbestendige kleur. De innovatieve, zachte sponsapplicator neemt door het aandraaien van de doppen het poeder op en geeft dit nauwkeurig en gelijkmatig af. De mineraal- en parabeenvrije Mat Lip Powder droogt de lippen niet uit dankzij de romige basis. Amandelolie maakt gebarsten lippen terug zacht en soepel. Zes prachtige intense kleuren creëren unieke “statement” lippen.
 
A135.xx


ART COUTURE NAIL LACQUER

ART COUTURE NAIL LACQUER De high-tech Art Couture Nail Lacquer geeft een langdurige en stralende glans dankzij de
gepatenteerde ingrediënten. Het hoog pigmentgehalte zorgt voor rijke kleuren met een hoge opaciteit. De borstel is gemaakt van hoogwaardige Tynex vezels. De lengte, breedte en ronding ervan garanderen een hoge mate van precisie en feilloos gelakte nagels. Voedende ingrediënten zoals Aminopeptiden, Panthenol, Vitamine A, C en E en Phycocorail, een vochtinbrengend algenextract, verbeteren daarenboven de nagelstructuur. A111.xxx (10ml)


© Plenso 2007-2008 | Artdeco Cosmetics Belux | Disclaimer | Laatst aangepast op |