Base & Top Coats

2-IN-1 BASE & TOP COAT

2-IN-1 BASE & TOP COAT Transparante base en top coat.

Deze transparante base en top coat is sneldrogend en beschermt de nagels. Bij gebruik als base coat, is het de de ideale basis voor verdere toepassing van gekleurde nagellak. Het beschermt de nagel tegen verkleuring door gekleurde pigmenten en het vergemakkelijkt de toepassing van gekleurde nagellak.
Bij gebruik als top coat, verzegelt de lak de gekleurde nagellak, stopt afsplintering en verkleuring
door zonlicht. Verhoogt de glans voor een stralende nagel make-up!

A11.01 (6 ml)


HIGH GLOSS NAIL LACQUER

HIGH GLOSS NAIL LACQUER Hoogglanslak die de nagels een glinsterende wet-look geeft.

Transparante nagellak voor een high-gloss finish die de nagels een glinsterende wet-look geeft. Toepassen als top coat om uw kleur langer te behouden + voor meer kleur intensiteit. Toepassen als base coat om de nagels tegen verkleuring te beschermen. De gladde textuur kan perfect worden aangebracht zonder strepen en verzekert een gelijkmatige afwerking.

A11.192 (6 ml)


SPEED DRY TOP COAT

SPEED DRY TOP COAT Ultrasnel drogende transparante top coat.

Een professionele manicure is haalbaar dankzij de transparante Speed Dry Top Coat. Elke gekleurde nagel is afgesloten en voorkomt afsplintering. Bovendien zorgt de toplaag voor een onweerstaanbare glans op de nagels en is het ook geschikt om alleen te gebruiken voor perfect gemanicuurde nagels. Verfris, bescherm en verzegel de nagellak en maak de nagellak tegelijkertijd ook glad - alles minder dan 1 minuut.

A11.193 (6 ml)


GLOSS & REPAIR TOP COAT

GLOSS & REPAIR TOP COAT Top coat voor de herstelling en bescherming van de nagellak.

Beschermende en herstellende top coat om beschadige, gekleurde nagels snel en doeltreffend te herstellen. Kleine krasjes in de kleurlaag worden weggewerkt reeds na 1 toepassing! Voor een professionele look, alsof u net van een manicure heeft genoten...

A11.194 (6 ml)


© Plenso 2007-2008 | Artdeco Cosmetics Belux | Disclaimer | Laatst aangepast op |