PRODUCTEN

ALL IN ONE MANICURE

ALL IN ONE MANICURE Uniek manicureproduct dat peeling en verzorging combineert in 1 minuut.

Himalaya zoutkristallen verwijderen dode huidcellen van handen en nagelriemen. Druivenpitextract vermindert transepidermaal vochtverlies en helpt de huid zijn elasticiteit te behouden. Premium oliën, zoals olijf, abrikooszaad, sinaasappel, amandel en jojoba, verzorgen de huid, maken deze bijzonder zacht en verspreiden een sublieme aromatische geur tijdens het aanbrengen. Vermijd het gebruik indien aanwezigheid van kloofjes of open wonden. De zoutkristallen kunnen de huid prikken.

A6205 (125 ml)


WHITE LOTUS HAND CREAM

WHITE LOTUS HAND CREAM Rijke, regenerende handcrème. 

De romige textuur voedt de droge en ruwe huid en geeft de handen een zacht en goed verzorgd gevoel. Avocado Olie verzorgt en beschermt de huid en ondersteunt de celregeneratie. Jojoba Olie beschermt de huid tegen deshydratatie en verbetert de elasticiteit terwijl Lotusextract hoge bescherming biedt tegen het natuurlijk verouderingsproces van de huid. Bisabolol heeft een verzachtend en kalmerend effect op irritatie, roodheid en ontsteking. 

A62040 (75 ml)INTENSIVE HAND TREATMENT

INTENSIVE HAND TREATMENT Rijke anti-aging handverzorging in het bijzonder geschikt voor de veeleisende droge huid.

Cactus extract hydrateert en kalmeert de huid en beschermt haar tegen schadelijke invloeden. Jojoba-olie voedt de huid en maakt de handen zijdezacht. Een speciaal anti-aging complex werkt vervroegd verouderen tegen en beschermt tegen vrije radicalen. Uw handen voelen heerlijk zacht aan en zien er perfect verzorgd uit.

A6211.3 (75 ml)


GREEN TEA HAND LOTION

GREEN TEA HAND LOTION Hydraterende hand lotion met Groene Thee.

De Green Tea Hand Lotion is een hydraterende en snel absorberende hand lotion met anti-aging Groene Thee extract en Vitamine E, hydraterend Ureum, Hyaluronzuur en Glycerine, voedend Kokosnoot- en Olijfolie, beschermend Karité Boter en kalmerend D-Panthenol. Een ideale combinatie aan actieve ingrediënten die de handen beschermt en mooi maakt!

A6224 (75 ml)
© Plenso 2007-2008 | Artdeco Cosmetics Belux | Disclaimer | Laatst aangepast op |