PRODUCTEN

CAVIAR ESSENTIAL CONCENTRATE

CAVIAR ESSENTIAL CONCENTRATE Geconcentreerd Caviar extract in ampoule vorm.

Het precieus Caviar extract bevat hoogwaardige micronutriënten, vitaminen, mineralen en sporenelementen. De huid ziet er meteen strakker, jeugdiger, vitaler en frisser uit. Caviar heeft een "coup d'éclat" en verjongingseffect, hydrateert, verbetert de huidstructuur en ondersteunt de celvernieuwing.

A6843 (4 x 2 ml)


NECK & DECOLLETE CAVIAR LIFTING with Hyaluron

NECK & DECOLLETE CAVIAR LIFTING with Hyaluron Liftende crème voor hals en decolleté.

Verstevigende crème voor een aantrekkelijke, jongere uitstraling van hals en décolleté. Zichtbaar resultaat verzekerd door Cell Active® FORM aangevuld met Hyaluron, Karitéboter, Vitamine E en het precieuze Caviar extract.

A6847 (50 ml)


BRIGHTENING PERFECTING SERUM

BRIGHTENING PERFECTING SERUM Speciaal pigment regulerend serum voor zon-of leeftijdveroorzaakte pigmentvlekken.

Liposomaal depigmentatiecomplex remt de productie van melanine en bleekt de huid zachtjes en gelijkmatig. Magnolia, Groene Thee, Pompelmoes, Kamille en Witte Wilg beschermen en hydrateren de huid.

A6864 (30 ml)


CELL NIGHT REPAIR SERUM

CELL NIGHT REPAIR SERUM

Revolutionair en innovatief verjongingsserum.

Appelstamcellen stimuleren de natuurlijke werking en herstelfuncties van de huid waardoor de tonus en de elasticiteit zichtbaar verbeteren. Watermeloenextract en Vitamine E hebben een beschermend effect tegen vrije radicalen. Hyaluronzuur geeft intense hydratatie terwijl kostbaar Caviar extract een optimale ondersteuning van de natuurlijke huidfuncties verzekert en de celvernieuwing stimuleert. Lijntjes en rimpeltjes verminderen zichtbaar. Elke avond aanbrengen na de
huidreiniging!

A6830 (30 ml)
 RICH CAVIAR EYE CREAM with Hyaluron

RICH CAVIAR EYE CREAM with Hyaluron Hydraterende en verjongende oogcrème.

Deze bijzonder aangename oogverzorging strijkt de kleine rimpeltjes glad en verjongt de blik door opspannend Hyaluron en verstevigend Algisium® C. Muizendoorn extract kalmeert en ontzwelt de oogcontour.

A6844 (15 ml)


CAVIAR ESSENTIAL EYE LIFT with Argireline

CAVIAR ESSENTIAL EYE LIFT with Argireline Exclusieve anti-aging oogverzorging.

Bevat Argireline®, een "botox-like" ingrediënt dat expressierimpels efficiënt vermindert. Macadamianootolie, Squalaan en Karité boter beschermen de huid en maken deze zacht. Vitamine A en E vertragen de rimpelvorming.

A6842 (15 ml)


INTENSE MOISTURE CAVIAR CREAM with Hyaluron

INTENSE MOISTURE CAVIAR CREAM with Hyaluron Revitaliserende en intensief hydraterende dagcrème: My First Caviar Cream!

De hoge concentratie aan laagmoleculair Hyaluronzuur verzekert een direct zichtbaar opspannend effect en een intensieve hydratatie. Extract van Bruine Algen, Squalaan, Karité- en Cacaoboter hydrateren en maken de huid zicht- en tastbaar soepel en zacht.

A6818 (50 ml)


GOLDEN CAVIAR CREAM with Stri-Regil Complex

GOLDEN CAVIAR CREAM with Stri-Regil Complex Verstevigende anti-rimpel crème.

Het innovatief Stri-Regil Complex heeft een viervoudig doelgericht effect op rimpels en fijne lijntjes. Het vult lijntjes onmiddellijk op, ontspant de gelaatsspieren zachtjes, stimuleert de aanmaak en remt de afbraak van collageen waardoor de diepte van rimpels vermindert. Colloïdaal goud zorgt voor optimale absorptie van de actieve ingrediënten. Hyaluronzuur hydrateert intens en Karité boter, Cacao boter, Amandelolie, Jojoba olie en Vitamine E voeden. Licht gekleurde pigmenten
geven de huid een zachte, goudkleurige glans.

A6845 (15 ml)


CAVIAR LIFTING TREATMENT with Argireline

CAVIAR LIFTING TREATMENT with Argireline Exclusieve liftende crème voor de mature of veeleisende huid.

Verstevigende, liftende "botox-like" crème die mimische rimpeltjes zichtbaar vermindert door de unieke combinatie van Caviar extract, Argireline® en Gatuline® Expression. Hyaluronzuur bindt vocht en Squalaan, Zonnebloemolie, Jojoba olie en Vitamine E voeden de huid en verzachten. Het geheel zorgt voor een gladdere en strakkere huid. Ideaal voor de drogere huidtypes of als nachtcrème.

A6817 (50 ml)


BRIGHTENING MOISTURE CREAM

BRIGHTENING MOISTURE CREAM Huidperfectionerende en hydraterende dagcrème voor de vermindering en voorkoming van pigmentvlekken.

Het depigmentatiecomplex Delentigo™ op basis van Tuinkerskiemextract en Genisteïne gewonnen uit soja bleken de huid zachtjes en gelijkmatig en remmen de productie van melanine af. Vitamine C ondersteunt het ophelderend effect. Lecithine stimuleert de natuurlijke collageen en elastine synthese.

A6860 (50 ml)


SKIN PERFECTING CAVIAR CREAM SPF 30

SKIN PERFECTING CAVIAR CREAM SPF 30 Beschermende anti-aging dagcrème met SPF 30.

Zeenarcisextract gaat bestaande pigmentvlekken tegen en remt de vorming van nieuwe af. Rijstextract beschermt de cellen tegen UV-veroorzaakte schade. Tetrapeptide-30 maakt bestaande pigmentvlekken lichter. De SPF 30 beschermt de huid tegen UV-geïnduceerde huidveroudering. Het Bruine Algen extract hydrateert.

A6862 (50 ml)


CAVIAR BASE

CAVIAR  BASE Ideale basis voor de Caviar verzorging.

Microfijne pareltjes geven het precieus Caviar extract vrij. De gelbase verrijkt met alginaten hydrateert, spant de huid op en verhoogt de penetratie van de actieve bestanddelen in de Caviar crèmes.

A6816 (30 ml)


GOLDEN CAVIAR LINE FILLER with Stri-Regil Complex

GOLDEN CAVIAR LINE FILLER with Stri-Regil Complex Specifieke lijntjesvuller met anti-aging effect.

Ultrageconcentreerd aan Stri-Regil Complex met viervoudig antirimpel effect en verrijkt met Colloïdaal Goud, Hyaluronzuur en Vitamine E. Direct zichtbaar effect. Opbouwend effect bij dagelijks gebruik!

A6846 (15 ml)


© Plenso 2007-2008 | Artdeco Cosmetics Belux | Disclaimer | Laatst aangepast op |