PRODUCTEN

CLEANSING GEL [ecocert]

CLEANSING GEL  [ecocert] Tonifiërende reinigingsgel.

De geltextuur heeft een verfrissend effect op de huid. Groene Thee extract kalmeert en beschermt tegen vrije radicalen. Tarweproteïnen en een extract van Rode Algen verzachten en hydrateren de huid. In het bijzonder voor vette of onzuivere huidtypes. Bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten, waarvan 13,64% organisch.

A6443 (75 ml)


ULTRA MOISTURE FLUID [ecocert]

ULTRA MOISTURE FLUID  [ecocert] Ultra lichte, hydraterende verzorging, voor normale tot vette huid.

Hydraterende en revitaliserende verzorging op basis van Hyaluronzuur en RevinAge. Deze lichte formule verzacht en beschermt de huid tegen uitdroging dankzij de subtiele concentratie aan natuurlijke Marula-, Jojoba- en Zoete Amandelolie extracten. 100% natuurlijke ingrediënten waarvan 17% organisch.

A6450 (50 ml)


REGENERATING FACE CREAM [ecocert]

REGENERATING FACE CREAM  [ecocert] Voedende en regenererende crème voor droge huid.

Extracten van Karité boter, Jojoba, Zoete Amandel en Zonnebloemolie, alsook Soja-eiwitten verbeteren de elasticiteit en het vochtgehalte van de huid. De huid wordt weer glad, zacht en soepel. De rijke textuur voelt weldadig op de huid. Ideale crème voor de droge huid overdag, of als regenererende nachtcrème. Bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten, waarvan 12,8% organisch.

A6454 (50 ml)


ULTRA RICH CREAM

ULTRA RICH CREAM Rijke 24h verzorging voor droge tot zeer droge huid.

Deze voedende crème is uiterst geschikt voor de droge tot zeer droge huid en verschaft vernieuwde vitaliteit. Vitamine E beschermt tegen vrije radicalen, Hyaluronzuur hydrateert en extracten van Jojoba- en Amandelolie geven de huid een zacht en soepel gevoel. Kan als dagcrème of als voedende nachtcrème gebruikt worden.

A6455 (50 ml)


© Plenso 2007-2008 | Artdeco Cosmetics Belux | Disclaimer | Laatst aangepast op |