Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info

Foundation

MINERAL POWDER FOUNDATION

MINERAL POWDER FOUNDATION Winnaar van de "Joy Trend Award 2008 for Innovation"!
Deze minerale losse poeder combineert de dekkingsgraad van een klassieke foundation met de zijdig-matte textuur van los poeder. Zijn unieke minerale formule verstopt de poriën niet, bevat geen talk of parfum waardoor het geschikt is voor de gevoelige huid. Snel en eenvoudig aan te brengen met de Kabuki borstel. Breng de Mineral Powder Foundation aan na een gezichtsbehandeling om de verzorging te verlengen.

A340.xx (15 gr) / tester A8340.xx (7 gr)


HYDRA MINERAL COMPACT FOUNDATION

HYDRA MINERAL COMPACT FOUNDATION Compacte minerale poeder foundation. Bezit de dekkingskracht van een klassieke foundation en de matte textuur van los poeder. De unieke formule op basis van een multimineraal complex op basis van zink, magnesium, Echinacea extract en Centella Asiatica (waternavel) verzorgt, hydrateert en strijkt de huid glad. Vitamine E en een extract van rozemarijn beschermt tegen schadelijke milieu-invloeden. Zonder siliconen, talk en parfum. De praktische spiegeldoos is hervulbaar.

A406.xx (10 gr) / tester A8407.xx (10 gr) / refill A407.xx


© Artdeco Cosmetics Belux 2018 | Privacy Statement | Disclaimer | Cookie Statement | Site by Plenso | Laatst aangepast op