Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info

Liquid Eye Liner

HIGH PRECISION LIQUID LINER

HIGH PRECISION LIQUID LINER De High Precision Liquid Liner met zijn hightech applicator samengesteld uit ultrafijne individuele vezels, garandeert een zeer nauwkeurige en fijne toepassing. Langdurig resultaat. Zonder parfum. Niet geschikt voor dragers van contactlenzen.

A240.xx / tester A8240.xx


LONG LASTING LIQUID LINER

LONG LASTING LIQUID LINER Liquid Eyeliner voor een langdurig resultaat. De fijne, nylon tip van de Liquid Eyeliner verzekert een nauwkeurige en gemakkelijke toepassing. Uiterst egale kleurverspreiding. De kleurintensieve en duurzame textuur zorgt voor een expressieve oog make-up van 's morgens tot 's avonds. Droogt zeer snel. Wrijfbestendig. Geurvrij.

A250.xx / tester A8250.xx


SENSITIVE FINE LINER

SENSITIVE FINE LINER De perfecte tool om meer intense effecten te creëren is de Sensitive Fine Liner met zijn fijne viltstift. Met zijn diep zwarte textuur, kunt u duidelijke en egale lijnen tekenen die elke oogvorm flatteren. Parabeenvrij.

A256.1 (zwart) / tester A8256.1


LIQUID STAR LINER

LIQUID STAR LINER De Liquid Star Liner garandeert expressieve ogen in sprankelende kleuren. Gemakkelijk aan te brengen dankzij de flexibele schuimtip. Duurzaam resultaat. Waterbestendig. Zonder parfum. Gewaardeerd door dragers van contactlenzen.

A258.xx / tester A8258.xx


ALL IN ONE LIQUID LINER

ALL IN ONE LIQUID LINER De parfumvrije All in One Liquid Liner biedt een langdurige intensieve kleur en heeft een sneldrogende textuur. De nauwkeurige en flexibele schuimtip maakt een zachte precieze toepassing mogelijk. Zonder parabenen en minerale oliën. Geschikt voor gevoelige ogen en dragers van contactlenzen.

A2580.xx


ROLL IT DISC EYELINER

ROLL IT DISC EYELINER Revolutionaire eyeliner voor de perfecte matte look! Het kleine wiel glijdt snel en gemakkelijk langs de wimperrand en verzekert een fijne en nauwkeurige lijn. Extreem diepzwarte matte afwerking. Uitstekende kleurintensiteit. Hoge dekking. Sneldrogende textuur. Wrijfbestendig. Lange hold. Geschikt voor gevoelige ogen en contactlensdragers.

A2603.1 (black) / tester A82603.1


DIP EYELINER

DIP EYELINER De gel-achtige textuur van de Dip Eyeliner is speciaal ontwikkeld voor parelachtige tinten en pure kleur. Dankzij de flexibele borstel kunt u een perfect gevormde lijn tekenen, dik of dun, en kan de vorm gevarieerd worden. Vrij van parfum en parabenen.

A2863.x / tester A82863.x


GLAM STARS LIQUID EYELINER

GLAM STARS LIQUID EYELINER Glam Stars Liquid Eye Liner voor een opvallend glinsterend effect op de ogen. Gel textuur met glinsterdeeltjes. Laat de oogleden langdurig schitteren. Niet geschikt voor contactlenzen.
 
A5637.x / tester A85637.x


CRYSTAL MASCARA & LINER

CRYSTAL MASCARA & LINER De Crystal Mascara & Liner is perfect voor een adembenemende look. Fijne glitterdeeltjes zijn gemengd in de transparante gel. Dankzij de innovatieve applicator kan de parfumvrije Crystal Mascara & Liner gebruikt worden als eyeliner en als mascara. Niet geschikt voor de binnenste oogregio.

A56381.1 (onyx glamour)


© Artdeco Cosmetics Belux 2018 | Privacy Statement | Disclaimer | Cookie Statement | Site by Plenso | Laatst aangepast op