Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info

Contouring & Strobing

CONTOURING POWDER

CONTOURING POWDER Modelleer de jukbeenderen met de donkere Contouring Powder. Neem het poeder op met de Contouring Brush Premium Quality en trek een diagonale lijn onder de jukbeenderen van het midden van het oor tot de mondhoek. Om de neus te versmallen en het gezicht meer contour te geven, schaduw de donkere nuance op de neusvleugels en op het voorhoofd vanaf het midden van de haarlijn.

De lichte Contouring Powder geeft de hoger liggende gebieden van het gezicht meer licht.
Breng aan op de wangen, het midden van het voorhoofd, de brug van de neus en de kin.
Met de Contouring Brush Premium Quality blend je beide nuances in elkaar.

A3320.xx (5gr) / tester A83320.xx


STROBING CREAM

STROBING CREAM De parabeen-, parfum- en minerale oliënvrije crème-tot-poeder textuur van de Strobing Cream is eenvoudig aan te brengen en blend zacht in de huid. Microfijne pigmenten zorgen voor zachte, heldere en iriserende effecten met een gezonde gloed. De Strobing Cream zorgt voor een prachtig oplichtend effect: breng aan met de Concealer & Camouflage Brush Premium Quality op de binnen- ste ooghoek, onder het hoogste punt van de wenkbrauw, boven en onder de lippen en op de kin. 

A3321.x (4gr) / tester A83321.x


STROBING POWDER

STROBING POWDER Breng de fluweelzachte Strobing Powder aan met de Concealer & Camouflage Brush Premium Quality op de brug van de neus, op het hoogste punt van de jukbeenderen, langs de slapen en boven het hoogste punt van de wenkbrauwen. Het poeder zonder parabenen, parfum en minerale oliën bevat een complex dat het invallende licht transformeert in een jeugdige, frisse uitstraling.
 
A415.x (9gr) / tester A8416.x


STROBING FLUID

STROBING FLUID De parfumvrije textuur van de Strobing Fluid absorbeert snel, laat een aangenaam gevoel na op de huid en past zich perfect aan elke huidskleur. De Strobing Fluid zorgt voor een prachtig oplichtend effect: breng aan met de Concealer & Camouflage Brush Premium Quality op de binnenste ooghoek, onder het hoogste punt van de wenkbrauw, boven en onder de lippen en op de kin.

A4972.1 (25ml) / tester A84972.1


© Artdeco Cosmetics Belux 2018 | Privacy Statement | Disclaimer | Cookie Statement | Site by Plenso | Laatst aangepast op