Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info

Nail treatments

NAIL REPAIR SERUM

NAIL REPAIR SERUM Nail Repair Serum is een intensieve snelwerkende kuur voor droge, broze nagels. Een veelvoud aan hoogwaardige stoffen verbetert de toestand van de nagels, ook op lange termijn. Ze groeien sterker uit, hebben meer weerstand en zijn elastischer.
Toepassing: Breng de Nail Repair Serum meerdere keren per week op de nagelriem en nagels aan, laat het kort inwerken en masseer het vervolgens grondig in. Daarbij worden de vitamineparels fijngeknepen, zodat hun waardevolle stoffen vrijkomen. Aansluitend kunnen de nagels zoals gebruikelijk worden gelakt.
Extra tip: Bij reeds gelakte nagels kunt u het product in het nagelbed masseren, nadat de nagellak
helemaal is opgedroogd.

A6125.2 (10 ml) / tester A86125.2


REPAIR & CARE NAIL LACQUER

REPAIR & CARE NAIL LACQUER Met deze hoogwaardige verzorgende lak zien broze, droge nagels er direct mooier uit. Deze lak verzorgt de nagels en beschermt ze tegen vochtverlies en breuk. Een extract van de rubberboom geeft de nagels nieuwe elasticiteit, ceramiane reguleert het vochtgehalte. Een speciale vitaminecocktail in combinatie met tarweproteïnen verzorgt uw nagels optimaal.
Gebruiksaanwijzing: Breng de Repair & Care Nail Lacquer regelmatig, net zoals gewone nagellak, in een of twee lagen aan. Droogt snel en geeft de nagellak een verzorgd aanzien. Bij gebruik als basislak is één laag voldoende.
Tip: Combineer de lak met het intensieve Nail Repair Serum die ook bij gelakte nagels in het
nagelbed kan worden ingemasseerd.

A6126.2 (10 ml) / tester A86126.2


NAIL GROWTH ACTIVATOR WITH CALCIUM

NAIL GROWTH ACTIVATOR WITH CALCIUM Stimuleer de groei en versterk uw nagels met de Nail Growth Activator met Calcium, verrijkt met een cocktail van mineralen, oliën en plantenextracten.

A6130.2 (10 ml) / tester A86130.2


DIAMOND HARDENER

DIAMOND HARDENER Diamond Hardener is een formaldehydevrije nagelverharder. Hij maakt uw nagels harder en sterker door een unieke combinatie van werkzame bestanddelen en diamantpoeder. Ook zorgt hij ervoor dat ze mooier groeien en steviger worden. De Diamond Hardener vormt een mooi, hoogglanzend beschermlaagje op uw nagels en voorkomt afbreken en splijten.
Gebruik: Let erop dat uw nagels vetvrij zijn. Breng een laagje Diamond Hardener aan als basislak onder uw gekleurde nagellak. Of breng twee laagjes aan als natuurlijke nagelmake-up met High Gloss effect.

A6131 (10 ml) / tester A86131


NAIL WONDER

NAIL WONDER Nail Wonder geeft onmiddellijk glans en versterkt de nagels. Als bij wonder tovert deze verzorgende multifunctionele nagellak op basis van mineralen en Vitamine E uw nagel om in een attractieve look.

A6137.2 (10 ml) / tester A86137.2


RIDGE FILLER WITH MINERALS

RIDGE FILLER WITH MINERALS De Ridge Filler egaliseert oneffenheden en groeven op het nageloppervlak door een werkzame combinatie van mineraaldeeltjes, kwarts, Vitamine E en muskaatroosolie. Bovendien verzorgen de hoogwaardige stoffen de nagels: ze zorgen voor extra vocht, bevorderen de groei en beschermen de nagels tegen vrije radicalen.
Toepassing: Wanneer uw nagels groeven of oneffenheden vertonene, breng dan een of twee lagen Ridge Filler aan in plaats van nagellak, of slechts een lak als onderlak.
Extra tip: Wordt ook aanbevolen voor een natuurlijke look bij kunstnagels.

A6174.2 (10 ml) / tester A86174.2


INSTANT REPAIR NAIL LACQUER

INSTANT REPAIR NAIL LACQUER Deze uitzonderlijk voedende nagellak is de perfecte oplossing voor korte, zwakke en broze nagels. Een unieke cocktail bestaande uit mariene mineralen, Algen, Gojibesextract, Vitamine A, C en E, voedt de natuurlijke keratinestructuur van de nagels en optimaliseert hun elasticiteit. Een gepatenteerd ingrediënt versterkt de nagels op duurzame wijze en appelstamcellen leveren belangrijke voedingsstoffen voor het regenereren van de nagels en het voorkomen van voortijdige veroudering van de nagelkeratine. Voor gezonde, sterke nagels en een ultraglanzende, verzorgde afwerking!
Toepassing: Breng twee lagen één keer per week aan. Bij gebruik in combinatie met een gekleurde
nagellak, breng dan één laag aan als basislaag.

A61747 (10 ml) / tester A861747


WHITENING NAIL BUFFER

WHITENING NAIL BUFFER Bij regelmatig gebruik verwijdert de Whitening Nail Buffer voorzichtig milde verkleuring van de vingernagels en geeft de nagels een nette glans. Erg handig om mee te nemen in de handtas, perfect voor op reis.
Toepassing: Schrob voorzichtig met zijde n°1 eenmaal per week over de nagels om verkleuring te verwijderen. Polijs de nagels met zijde n°2 totdat ze glanzen. Zijde n°2 kan zo vaak gebruikt worden als men zelf wil.

A61841 / tester A861841


NATURAL BLEACHING NAIL LACQUER

NATURAL BLEACHING NAIL LACQUER De Natural Bleaching Nail Lacquer vertegenwoordigt een hele nieuwe generatie van witmakers. De combinatie van een gepatenteerd ingrediënt met citroenextract heeft een onmiddellijk optisch verhelderend effect en voorziet verkleurde, doffe nagels van glans. De speciale technologie maakt de formule bijzonder doorlaatbaar voor zuurstof. Dit vergemakkelijkt een optimale zuurstoftoevoer van de nagels, waardoor verdere verkleuring voorkomen wordt.
Toepassing: Breng één of twee lagen aan met de geïntegreerde borstel. Aangebracht als basislak beschermt het de nagellak tevens tegen verkleuren.

A61843 (10 ml) / tester A861843


© Artdeco Cosmetics Belux 2018 | Privacy Statement | Disclaimer | Cookie Statement | Site by Plenso | Laatst aangepast op