Base & Top coats

2 IN 1 BASE & TOP COAT

2 IN 1 BASE & TOP COAT Deze transparante base en top coat is sneldrogend en beschermt de nagels. Bij gebruik als base coat, is het de ideale basis voor verdere toepassing van gekleurde nagellak. Het beschermt de nagel tegen verkleuring door gekleurde pigmenten en het vergemakkelijkt de toepassing van gekleurde nagellak.
Bij gebruik als top coat, verzegelt de lak de gekeurde nagellak, stopt afsplintering en verkleuring door zonlicht. Verhoogt de glans voor een stralende nagel make-up!

A11.01 (6 ml)


HIGH GLOSS NAIL LACQUER

HIGH GLOSS NAIL LACQUER Transparante nagellak voor een high-gloss finish die de nagels een glinsterende wet-look geeft. Toepassen als top coat om uw kleur langer te behouden + voor meer kleurintensiteit. Toepassen als base coat om de nagels tegen verkleuring te beschermen.

A11.192 (6 ml)


SPEED DRY TOP COAT

SPEED DRY TOP COAT Een professionele manicure is haalbaar dankzij de transparante Speed Dry Top Coat. Elke gekleurde nagel is afgesloten en voorkomt afsplintering. Bovendien zorgt de toplaag voor een onweerstaanbare glans op de nagels en is het ook geschikt om alleen te gebruiken voor perfect gemanicuurde nagels. Verfris, bescherm en verzegel de nagellak en maak de nagellak tegelijkertijd ook glad - alles minder dan 1 minuut.

A11.193 (6 ml)


GLOSS & REPAIR TOP COAT

GLOSS & REPAIR TOP COAT Beschermende en herstellende top coat om beschadigde, gekleurde nagels snel en doeltreffend te herstellen. Kleine krasjes in de kleurlaag worden weggewerkt reeds na 1 toepassing! Voor een professionele look, alsof u net van een manicure heeft genoten.

A11.194 (6 ml)


ART COUTURE 2-IN-1 LACQUER

ART COUTURE 2-IN-1 LACQUER De transparante, sneldrogende 2-in- Lacquer geeft een stralende finish. Als base coat beschermt het de nagelplaat tegen verkleuring. Als top coat sluit hij de nagel af en zorgt voor een langere hold van de gekleurde nagellak.

A11110


ART COUTURE ULTRA QUICK DRY TOP COAT

ART COUTURE ULTRA QUICK DRY TOP COAT De glanzende Ultra Quick Dry Top Coat droogt elke nagellak binnen de minuut, sluit de nagellak af en beschermt tegen vroegtijdig afsplinteren. De UV-filter voorkomt kleurverlies.

A11111


ART COUTURE GEL LOOK TOP COAT

ART COUTURE GEL LOOK TOP COAT De nieuwe Gel Look Top Coat geeft de nagels een schitterende gel look met multidimensionale glans en lange hold. De nagels worden versterkt en optisch langer. De UV-filter beschermt tegen kleurverlies.

A11112


© Plenso 2007-2008 | Artdeco Cosmetics Belux | Disclaimer | Laatst aangepast op |