Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info

Lash Specials

CLEAR LASH & BROW GEL

CLEAR LASH & BROW GEL De transparante Clear Lash & Brow Gel laat u toe om uw wimpers en wenkbrauwen snel en gemakkelijk een lichte gloss te geven. De lichte geltextuur garandeert een vlotte toepassing in een handomdraai dankzij het kleine borsteltje op basis van een speciale formule. Biedt een natuurlijke en verzorgde look.

A2091 (10 ml) / tester A82091


LASH BOOSTER VOLUMIZING MASCARA BASE

LASH BOOSTER VOLUMIZING MASCARA BASE Lash Booster Volumizing Mascara Base is verrijkt met mineralen en algen extracten. De unieke formule dekt elke wimper en laat die langer en voller lijken. Extracten uit rode algen hydrateren, verbeteren de flexibiliteit en geven de wimpers een zijdeachtige glans. Een combinatie van bruine algen extracten doet de wimpers volumineuzer lijken.

A20001 (10 ml) / tester A820001


SPARKLING LASH DROPS

SPARKLING LASH DROPS Sparkling Lash Drops voor magische momenten! De transparante textuur met microfijne zilverdeeltjes verspreidt zich gemakkelijk, droogt snel en zorgt voor ultralichte en langdurige glitter. De glinsterende gel kan worden aangebracht op wimpers, wenkbrauwen, oogleden, wangen en decolleté. Handige tube. Dermatologisch goedgekeurd.

A56380 (5 ml) / tester A856380PROFI EYELASH CURLER

PROFI EYELASH CURLER De Profi Eyelash Curler geeft de wimpers reeds een mooie krulling voor het aanbrengen van mascara. De ogen zien er meer open uit en de wimpers lijken langer. Geschikt voor alle oogvormen.

A6611


© Artdeco Cosmetics Belux 2018 | Privacy Statement | Disclaimer | Cookie Statement | Site by Plenso | Laatst aangepast op